Mijn favorieten

Verkoopbegeleiding

Uw huis onderscheidend in beeld
Bij Peter Pals Makelaardij vinden wij een goede, degelijke voorbereiding essentieel. Daardoor zal het gehele verkooptraject goed verlopen en weten wij de hoogst mogelijke prijs tegen de beste condities te realiseren! Stap voor stap nemen wij u mee in de mogelijkheden. De presentatie op funda.nl uiteraard. Onze uitgebreide fotoreportage doet uw woning alle recht, meestal uitgebreid met een videopresentatie. Uniek is de weergave van een 'doll-house'. Een virtueel hoogstandje, waarbij de belangstellenden de woning daadwerkelijk driedimensionaal kunnen beleven. Gevat in een dronefilm van de omgeving, zodat de voorzieningen en afstanden direct duidelijk zijn.

Peter Pals Makelaardij maakt gebruik van de modernste presentatiemiddelen en -technieken..

Uiteraard wordt de presentatie gevat in een mooie digitale brochure, welke wordt weergegeven op onze eigen site en funda en vestigen wij ook offline de aandacht op uw woning. 

Peter Pals Makelaardij o/g neemt altijd, ook voor de reguliere terugkoppeling, het initiatief. Wij houden voor u bij hoe de belangstelling op funda verloopt, wat het bezoekersaantal is geweest en of dit resulteert in bezichtigingen. Binnen een spannend traject als de verkoop van uw woning, nemen wij u de zorg zoveel mogelijk uit handen. U kunt er van op aan dat wij scherp de markt en de ontwikkelingen volgen. In het algemeen en voor uw woning in het bijzonder. 

Wie een nieuw huis gaat betrekken,  heeft de blik op de toekomst gericht. Daarom vinden wij het belangrijk dat u geen omkijken hebt naar de verkoop van uw oude woning. En voor al onze dienstverlening geldt: wij incasseren pas, als u hebt gescoord!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring