Mijn favorieten

Onze medewerkers

Peter Pals Makelaardij o/g b.v.

Peter Pals
Peter Pals
Register makelaar/ taxateur RMT
Peter Pals is erkend NVM-makelaar/taxateur en heeft reeds 30 jaar ervaring in dit mooie vak. De Zaanse woningmarkt heeft geen geheimen voor Peter. Ditzelfde geldt voor Oostzaan. Degelijke dienstverlening en klantgerichte service zijn en blijven zijn motto!
Hette Meinema
Hette Meinema
A-RMT Assistent Makelaar
Hette Meinema heeft een brede achtergrond en is assistent makelaar. Mede door zijn ervaring weet hij zeker, dat hij het liefst met mensen werkt. Hen bijstaan tijdens één van de meest ingrijpende beslissingen van hun leven doet hij met enthousiasme: een huis kopen of juist verkopen!
Daniëlle Sahusilawane-Zwaan
Daniëlle Sahusilawane-Zwaan
Binnendienstmedewerker
Daniëlle is bij relaties al jarenlang bekend als het vaste aanspreekpunt en gezicht van de makelaardij. Samen met haar collega's van de binnendienst zorgt zij dat de juiste stappen gezet worden om de verkoop of koop te starten.
Linda Meintjens-Schram
Linda Meintjens-Schram
Binnendienstmedewerker
Linda is inmiddels al enige jaren werkzaam in de binnendienst op dit kantoor. Onmisbaar voor de buitendienst. Zij plant afspraken, staat opdrachtgevers te woord en is het aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als aan de balie.
Jolande Pals-Kreunen
Jolande Pals-Kreunen
Binnendienstmedewerker
Jolande biedt als commercieel binnendienstmedewerker oog en oor aan de opdrachtgevers en potentiële kopers. Samen met hen gaat zij het ingrijpende traject van een mogelijke aanstaande verhuizing in.