Mijn favorieten

Waarom Peter Pals?

Wie ervoor kiest om via ons kantoor zijn huis te kopen of verkopen, heeft maar één hand nodig om de telefoon te pakken en te bellen voor een afspraak of bezichtiging. De andere hand houdt u vrij voor een van onze fraaie brochures of om de voordelen van onze dienstverlening op vijf vingers na te tellen. De belangrijkste nog even op een rij:

1) Peter Pals Makelaardij o/g is erkend NVM-makelaar en beschikt daardoor over alle voordelen van dit landelijke netwerk, waaronder het geautomatiseerde uitwisselingsbestand tussen woningzoekenden en -verkopers. Dit garandeert een groot afzetgebied voor verkopers en een aantrekkelijk aanbod voor kopers.

2) De mensen van Peter Pals Makelaardij o/g kennen de Zaanstreek op hun duimpje en weten van bouw- en bestemmingsplannen, van erfpacht en funderingsproblemen. Onze adviezen zijn daardoor in meest doeltreffende zin onderbouwd en garanderen u nuttige informatie over de staat van uw huis, de ligging en wat de waarde ervan is.

3) Peter Pals Makelaardij o/g wil met de klant en met de markt meebewegen en werkt met korte lijnen. Een afspraak is snel gemaakt en moet bij onze klanten het gevoel bewerkstelligen dat wij hun zorg tot de onze maken. Daarom bieden wij, dankzij onze relaties, onze klanten desgewenst het complete pakket aan diensten rondom de aan- of verkoop van een woning. Dat scheelt u tijd en stress!

4) Peter Pals Makelaardij o/g is zich er terdege van bewust dat in deze huidige tijd de meeste verkooptransacties plaatsvinden doordat kopers op internet aan het surfen zijn. Daarom plaatsen wij de objecten met veel foto's (incl. uitgebreide verkoopbrochure, digitale plattegronden èn evt. video-presentatie) direct op www.funda.nl, www.mva.nl èn uiteraard deze site. Zoveel mogelijk kijkers (lees: kopers) is immers ons streven!

5) Onze gecertificeerde dienstverlening is erkend bij opdrachtgevers en geldverstrekkers, onze nuchtere no-nonsense benadering heeft een reputatie bij gemeenten en andere partijen. Voor onze klanten zijn wij herkenbaar en toegankelijk. Peter Pals Makelaardij o/g is modern in kennis en contacten, maar ouderwets in dienstverlening en persoonlijke betrokkenheid. Dat geeft een goed en vooral vertrouwd gevoel.
 
6) Samenwerkingsverband met een onafhankelijk hypotheekadviseur; hierdoor zijn wij in staat de financiële aanvraag welke de koper nodig heeft voor de aankoop van de woning deskundig en snel te regelen. Hierdoor houden wij een vinger aan de pols gedurende het verkooptraject en hebben wij al vroegtijdig de signalering of de transactie voorspoedig zal worden afgerond. Ook voor aankoopklanten is deze hypotheekadviseur de eerste schakel naar de aankoop van een woning, waarbij wij het aankooptraject verder begeleiden.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring