Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding

Betrokken begeleiding bij aankoop
Zodra u ons inschakelt voor een zoek- of koopopdracht, kunt u rekenen op 100% persoonlijke begeleiding. U vertelt ons wat u wilt, wij brengen in kaart wat u kunt verwachten. We stellen een shortlist op, we doen de bezichtiging met u, we treden als aankopend makelaar op. Kortom: van optie tot oplevering zijn wij bij uw beslissingsproces betrokken. Advies op maat betekent soms ook 'nee' zeggen. Een weloverwogen beslissing is immers beter dan een overhaaste aankoop. 

Niets zo ingrijpend als de aankoop van een huis. Emoties kunnen wel eens in de weg gaan zitten van realiteitszin. De hypotheek- en woonkosten komen echter iedere maand terug. Daarom kijken we grondig of uw wensen matchen met uw budget. Ook op de langere termijn.
100% Peter Pals Makelaardij o/g wil zeggen: 100% begeleiding.


Onze deskundigheid behelst onder meer bouwkundige en juridische kennis. Onze onderhandelingsexpertise en know how over bestemmingsplannen en milieuproblematiek maakt u slagvaardig en vergroot uw kansen om de woning van uw wensen daadwerkelijk te bemachtigen. Ook binnen een verkopersmarkt als wij momenteel beleven. Een woning is meer dan het dak boven uw hoofd, het is een duurzaam onderkomen in de juiste omgeving waar u zich langere tijd prettig en veilig wilt voelen. Zo serieus is het en zo serieus vatten wij de begeleiding van uw aankoop op: voor de volle 100%!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring